Nyhedsoversigt

• Medlemsinformation / Nyheder 25. marts 2020

Nyt vedr. Corona-situationen samt information vedr. overgangen til ny ferielov

For bare en måned siden var Corona og COVID-19 blot nogle abstrakte begreber for noget, der foregik langt fra vores dagligdag; men på ingen tid nåede bølgen også Danmark og COVID-19 blev en meget konkret udfordring for os alle.

• Nyheder 20. marts 2020

Information vedrørende coronavirus

Læs hvad der gælder ved sygdom og karantæne i forhold til løn og ansættelse i.f.m. coronavirus.

• Medlemsinformation / Nyheder 14. februar 2020

Kluddermor

I gamle dage, før Ipads og den slags, fandtes en børneleg kaldet kluddermor. Legen gik ud på, at en gruppe børn viklede sig så meget ind i hinanden med arme og ben, at hverken de selv eller nogen udefra kunne løse kludderet op, medmindre nogen slap hinandens hænder.

• Medlemsinformation / Nyheder 05. februar 2020

Nyt fra kredsen

Læs om forhåndsforhandlingerne, lejrskoleaftale, tillæg til bh.klasseledere som har praktikanter, tillæg for at undervise på to martrikler - og lønstigning pr. 1.1.2020

• Medlemsinformation / Nyheder 16. januar 2020

Ønsker du at stille op?

Er du kandidat til vores generalforsamling - læse mere her

• Nyheder / Medlemsinformation 19. december 2019

Julehilsen

Læs årets sidste RLFnyt

• Medlemsinformation / Nyheder 27. november 2019

Lidt nyt fra kredskontoret....

Stem til Hovedstyrelsesvalget og andre nyheder

• Medlemsinformation / Nyheder 10. oktober 2019

Roskilde Lærerforening på kongressen

Roskilde Lærerforenings kongresdelegerede deltog i kongressen - her indtryk fra den

• Nyheder / Medlemsinformation 30. september 2019

RLFnyt 30. september

TR-kursus, DLF´s kongres, FN´s Internationale lærerdag samt efterårsferien - særligt for de nyansatte i kommunen

• Medlemsinformation 26. juni 2019

Ferie, ferie......ferie!

En sommerhilsen - og hvordan var det nu med de ferieregler?

1 2 3 4 5 ... 24
Næste ›